Avondprogramma's

Avond-
programma's

Naar oude programma's
Tuesday icon

Avondprogramma 9 augustus 2022

Cold Ones

Bollie, genever, jutter, gin, je kent ze allemaal wel, louter drank. Maar hoe goed ken je ze in werkelijkheid? Kan jij het verschil proeven tussen een mooie diplomatio of een rum die je ergens op straat vind? Heb jij je altijd al afgevraagd of al je drank-kennis ergens nuttig voor is? Breng je meest gefinetunede smaakpapillen mee naar deze bijzondere avond waarin we proberen te bepalen wie nu daadwerkelijk smaak heeft en wie er beter de rest van z’n zwerverscarrière aan de clownscocktail kan zitten. Geinspireerd door het youtube kanaal “cold-ones”, een podcast met Markiplier.

Thursday icon

Avondprogramma 11 augustus 2022

Sleepover Party

Wil jij ook gewoon in je pyjama rond kunnen lopen en je verschuilen in een machtig kussenfort? Kom dan langs op deze sleepover party! Neem je favoriete zachte knuffel mee en kom luisteren naar de mooiste verhalen voor het slapen gaan. Droom zacht vannacht!

Tuesday icon

Avondprogramma 16 augustus 2022

Paradewagen maken

Een avondje knutselen en beunen! Tijdens de OWee lopen we mee met de verenigingen parade, en daar hoort natuurlijk een wagen bij. Vanavond gaan we een groene kar omtoveren tot rijdend uithangbord van de Delftsche Zwervers. We weten nog niet echt hoe of wat, maar daar komen we vast wel uit.

Thursday icon

Avondprogramma 18 augustus 2022

Voorbereiding OWee

De OWee gaat bijna beginnen! Voordat de OWee kan beginnen moeten er eerst wel een aantal taken worden gedaan om iedereen te kunnen ontvangen en er een onvergetelijke week van te maken. Alle hulp is welkom!

Tuesday icon

Avondprogramma 23 augustus 2022

OWee

Vandaag vieren we de OWee! Je gaat tijdens deze geweldige week toch niet thuis zitten?! Wees daar of wees vierkant!

Thursday icon

Avondprogramma 25 augustus 2022

Oude ballen dag + Raadsvuur

Vandaag hebben we een oude ballen dag! En vanavond zal er een raadsvuur zijn om een aantal oud-leden officieel te laten toetreden tot de kring der oud-zwervers. Check je mail voor de agenda en vergeet je das niet!

Tuesday icon

Avondprogramma 30 augustus 2022

Design Competitie 2: Elektrische Bourree

Wegens succes verlengd! Knip en plak uit woonmagazines om de meest stijlloze kamers te creëren. Laat je wildste Funda Roast dromen uitkomen en voldoe ondertussen aan de totaal normale wensen van de toekomstige bewoners. Kun jij de jury overtuigen dat jouw idee het beste is? Doe mee!

Tuesday icon

Avondprogramma 6 september 2022

Kleding- en boekenruil

Hebben jullie al de grote zomerschoonmaak gedaan? Het is namelijk tijd voor de kleding- en boekenruil! Dus haal alles uit je kast wat niet past en alles wat je niet meer draagt en leest en draag het over aan een binnenkort zeer gelukkige Zwerver! En ja, jij mag ook ✨shoppen!✨ Alles wat overblijft gaat naar het Leger des Heils (ofzo, like, niet in de container, duh)