Avondprogramma's

Avond-
programma's

Tuesday icon

Avondprogramma 18 mei 2021

SSN inspiratiesessie oprichting

Let op: dit is een online avondprogramma. Vanavond kan je in de SSN discord meedenken over de oprichting van SSN. Wij als zwervers kunnen hier waarschijnlijk goede inbreng geven, dus kom er gezellig bij zitten :) Let op dat de inspiratiesessie al start om half 8!

Thursday icon

Avondprogramma 20 mei 2021

Moordmysterie

Let op: dit is een ook een fysiek avondprogramma. Er is wederom iemand vermoord! Maar wie? Door wie? En waarom? Lukaszcyck bereidt dit spannende verhaal voor ons voor!

Tuesday icon

Avondprogramma 25 mei 2021

Avondprogramma Awards

Let op: dit is een online avondprogramma. We zijn inmiddels het overgrote gedeelte van een jaar dicht. Dat is raar en naar. Maar we zijn doorgegaan; vele zwervers hebben al hun creativiteit uit de kast gehaald en online programma's bedacht. En op deze avond belonen we de beste programma's in hun categorie! Maar wie kiest dat? Jullie doen dat, de leden! MDMA presenteert de Once In A Lifetime 'Online Avondprogramma Awards'!!!

Thursday icon

Avondprogramma 27 mei 2021

Party games

Let op: dit is een fysiek avondprogramma. ...

Tuesday icon

Avondprogramma 1 juni 2021

Levend bingo

Let op: dit is een online avondprogramma. Heb jij als eerst een volle kaart?

Thursday icon

Avondprogramma 3 juni 2021

Levend hellapagos

Let op: Dit is een fysiek avondprogramma. Damn, zijn we weer op een onbewoond eind gestrand... Doe mee met dit active avondprogramma waar je samen van een eiland af probeert te komen. Ditmaal is er ook een tribal stam aanwezig op het eiland, dus alleen maar extra spanning!

Thursday icon

Avondprogramma 10 juni 2021

Stoepkrijten

Let op: dit is een online avondprogramma. Je weet toch nog wel hoe dat vroeger was? Die dagen dat je lekker als kind in de zon de mooiste tekeningen zat te maken. Vanavond kan je je weet kind voelen en lekker tekenen op de stoep.