Avondprogramma's

Avond-
programma's

Naar oude programma's
Tuesday icon

Avondprogramma 6 december 2022

You Are 100 Goblins

Doe mee met de korte tabletop rpg You Are 100 Goblins. Zoals de titel zegt speel je hierin als 100 goblins. Er kunnen maximaal 5 mensen per campaign meedoen. Als je wilt DMen, stuur dan een berichtje naar Yvo of het bestuur.

Thursday icon

Avondprogramma 8 december 2022

Sinterklaas

Het is tijd voor sinterklaas! De orginele Kerstman! lekker surprises uitpakken! wie krijgt er dit jaar een betonnen kano, een zitzak-inhoud over zijn hoofd, een speurtocht door Delft? (ja dit is allemaal echt gebeurt). Of hebben mensen nog iets vreemders bedacht dit jaar? We gaan het zien!

Tuesday icon

Avondprogramma 13 december 2022

lichtjesavond Delft

Vanavond gaan we op bezoek ergens in delft (volgens mij het centrum), waar iemand heel veel lichtjes heeft opgehangen? hoe dan? wacht, is het een jaarlijks event waar de zwervers niets mee te maken hebben? kan dat? in ieder geval, we gaan er lekker naartoe!

Thursday icon

Avondprogramma 15 december 2022

Cobo Oud & Nieuw

Vanavond is de lang verwachte Cobo Van het nieuwe Bestuur! dit betekend gratis bier drinken (en fris, op kosten van het bestuur, tot 23:00). Kom gezellig langs en help het bestuur het brassen tegengaan!

Tuesday icon

Avondprogramma 20 december 2022

Kerst thee- en koekjes avond

Het is bijna kerst en dat betekent dat we weer een excuus hebben om veel te veel suiker naar binnen te werken. Dus kom vanavond langs, want we gaan koekjes bakken! Eet ze gezellig op de toren met een kopje thee of ga mee op pad om de niet-aanwezigen thuis van koekjes te voorzien. Dan weten de nieuwe leden ook meteen wat zwerversplicht is.

Thursday icon

Avondprogramma 22 december 2022

Kerstmaaltijd

Vandaag is de kerstmaaltijd! FEEST!. dit betekend dat iedereen zwervers-sjiek (lees: in pak of dress meestal) naar het terrein komt en we gezellig de hele avond kleine hapjes eten. Inschrijven voor het eten is voor vandaag dus inschrijven voor het avondprogramma, omdat dit koken natuurlijk meer kost dan een normaal avondprogramma, maar uit ervaring kan iedereen vertellen dat dit het 100% waard is. Dus, kom langs!

Tuesday icon

Avondprogramma 10 januari 2023

Gameavond met DSEA

Vandaag is het weer tijd voor een gameavond. Aangezien we het gastenboek van DSEA hebben gebrast komen in ieder geval 3 van hun bestuursleden langs deze avond. Laten we deze kans gebruiken om te bepalen wie de beste gamers van onze verenigingen zijn. Wil jij je Zwerverstrots verdedigen, wees er dan vooral bij!