Avondprogramma's

Avond-
programma's

Naar oude programma's
Thursday icon

Avondprogramma 28 september 2023

Zwervende presentatie

Er is, naar het verzoek van de beheerders, weer een zwervende presentatie! Dus, heb je altijd al (natuurkunde)leraar willen zijn, doe dan mee! We hebben uit betrouwbare bron vernomen dat dit best erop lijkt. Presenteer een powerpoint zonder dat je van tevoren weet wat erop staat.

Tuesday icon

Avondprogramma 3 oktober 2023

Tekenles

De TU is misschien een 'technische' universiteit, maar we zijn natuurlijk allemaal naar Delft gekomen omdat we extreem creatief zijn. En zo niet dan gaan Chai en Sjors je vandaag leren tekenen.

Thursday icon

Avondprogramma 5 oktober 2023

Yggies en Sleutels komen langs

Wat is beter dan 1 studentenscouting stam? 3 stammen! Vandaag komen de Yggies uit Wageningen en de Sleutels uit Leiden langs. Het wordt een avond voor de geschiedenisboeken.

Tuesday icon

Avondprogramma 10 oktober 2023

Brainstorm

Brainstorm, ideeën, concepten, zienswijze, oordeel, opinie, uitspattingen. Het is (alweer) tijd om creatief te zijn en te bedenken hoe je problemen het best en origineelst oplost.

Thursday icon

Avondprogramma 12 oktober 2023

Bestuurswissel

Bestuur Oud & Nieuw kondigt aan: het bestuurswisselraadsvuur. Hier gaan we het nieuwe bestuur kiezen. Nieuwe besturen kunnen ingediend worden bij je lokale secretaris van DZ (yay eindelijk vrijheid!! ^-^ ).

Tuesday icon

Avondprogramma 17 oktober 2023

Strijkkralen

Marijn gaat ons leren hoe je met strijkkralen de leukste dingen kan maken. Peppa Pig, een aardbei of een donut? Het is allemaal mogelijk.

Thursday icon

Avondprogramma 19 oktober 2023

Commissie avond

Wegens groot succes komt de commissieavond terug! Net zoals vorig jaar zal iedere commissie presenteren en uitleg geven wat de commissie precies doet en waarom het leuk is om je bij meerdere aan te sluiten!