Terug naar komende programma's

Oude Avondprogramma's

Oude Avond-
programma's

Thursday icon

Avondprogramma 29 september 2022

Pokeravond met Sleutelstam

Wist je dat de zwervers niet de enige zijn die dol zijn op pokeren? De leden van de Sleutelstam komen ons vanavond bezoeken! Dus heb je zin in een leuk kaartspel met borrelende sleutels of vind je het vergokken van al je chocoladepinda's ook zo'n fenomeen? Kom langs!

Tuesday icon

Avondprogramma 27 september 2022

Invertigo

Het is weer tijd voor een avondje gamen op de toren. En niet zomaar een spel: Invertigo, een computergame o.a. ontwikkeld door mede-Zwervers Micha, Noortje & Kevin. Kom vanavond hun demo uittesten, geef feedback en win misschien zelfs prijzen! Vergeet niet je eigen laptop mee te nemen als je graag mee wilt doen!

Thursday icon

Avondprogramma 22 september 2022

Zwervende powerpoint

Dus denk jij dat je kan presenteren? Vind het vanavond uit! Er zijn een set prachtige krachtpunten gemaakt voor jullie om te presenteren en te laten zien hoe goed je werkelijk kan lullen.

Tuesday icon

Avondprogramma 20 september 2022

DIY Hangmatten

Samen met Leon gaan wij vanavond onze eigen hangmatten naaien! Als jij graag een hangmat wilt maken, schrijf je dan in op de inschrijflijst: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Wkq3FUOT9jAvzEq61conQO_Cy8jzTTuukxvw0vHTvQI/edit?usp=drivesdk De inschrijflijst zal sluiten op 14 september om 12:00. De kosten voor het materiaal zal €17 tot €20 per persoon zijn.

Thursday icon

Avondprogramma 15 september 2022

Anything But Clothes Party

Vanavond is de dresscode Anything But Clothes! Trek je favoriete kartonnen doos aan, wikkel je in plastic tassen, maak een rok met die 300 toiletrollen die je nog had liggen "voor het geval dat", of dibs gewoon de overcompensatievlag als toga. Na de afwas zullen we een knutselsessie houden voor mensen met te weinig drip om de daklozencore aesthetic over straat te dragen.

Tuesday icon

Avondprogramma 13 september 2022

Bob Rossen

Wil jij je creativiteit de vrije loop laten en happy little accidents creëren? Kom dan langs bij de kunst die niet stilstaat, het Bob Rossen. Het maakt niet uit wat het resultaat is, als je het canvas maar nat maakt.

Thursday icon

Avondprogramma 8 september 2022

Stijldansen #2

Heb jij de vorige stijldansles gemist of wil je graag nog een keer oefenen voor het bal? Vanavond is dan je kans om de tweede stijldansles te volgen! Neem een danspartner mee als je die hebt of join samen met een andere zwerver.

Tuesday icon

Avondprogramma 6 september 2022

Kleding- en boekenruil

Hebben jullie al de grote zomerschoonmaak gedaan? Het is namelijk tijd voor de kleding- en boekenruil! Dus haal alles uit je kast wat niet past en alles wat je niet meer draagt en leest en draag het over aan een binnenkort zeer gelukkige Zwerver! En ja, jij mag ook ✨shoppen!✨ Alles wat overblijft gaat naar het Leger des Heils (ofzo, like, niet in de container, duh)

Thursday icon

Avondprogramma 1 september 2022

Kanoën

Vanavond gaan we door het centrum van Delft kanoën! Samen gaan we in groepen het centrum van Delft ontdekken via de prachtige grachten en bruggen. En als mooie afsluiter gaan wij op bezoek bij Outsite!

Tuesday icon

Avondprogramma 30 augustus 2022

Design Competitie 2: Elektrische Bourree

Wegens succes verlengd! Knip en plak uit woonmagazines om de meest stijlloze kamers te creëren. Laat je wildste Funda Roast dromen uitkomen en voldoe ondertussen aan de totaal normale wensen van de toekomstige bewoners. Kun jij de jury overtuigen dat jouw idee het beste is? Doe mee!