Terug naar komende programma's

Oude Avondprogramma's

Oude Avond-
programma's

Thursday icon

Avondprogramma 30 november 2023

Avondprogramma avondprogramma's

De titel is misschien verwarrend, maar deze avond gaan wij voor komende paar maanden gezamenlijk avondprogramma's plannen, zodat wij een goede buffer hebben, als je ideeën hebt voor iets, wees niet bang om te delen!

Tuesday icon

Avondprogramma 28 november 2023

Terugverhuizen!

De Steiger is eindelijk af, dus we kunnen weer al onze spullen terugschuiven! kom meehelpen voor de gezelligheid!

Thursday icon

Avondprogramma 23 november 2023

Karamelsnoepjes maken

Vandaag gaan we zelf karamelsnoepjes maken.

Tuesday icon

Avondprogramma 21 november 2023

French New Wave film maken

Laat je onderdompelen in de wereld van de Franse Nouvelle Vague tijdens ons avondprogramma 'French New Wave film maken'. Tijdens deze unieke ervaring krijg je de kans om de rebelse geest en innovatieve stijl van de beroemde Franse filmmakers uit de jaren 50 en 60 te ontdekken. Dit word zeker een avond vol filmische revolutie en inspiratie voor aspirant-filmmakers en liefhebbers van de Franse cinema.

Thursday icon

Avondprogramma 16 november 2023

Lidmakingsraadsvuur

Mensen worden lid gemaakt, commissies worden ingesteld, begrotingen worden afgekraakt. Vergeet niet om aanwezig te zijn met das of machtig iemand die aanwezig gaat zijn met das!

Tuesday icon

Avondprogramma 14 november 2023

Hausu!

Sjors wilt ons heeeel graag het wonder Hausu tonen, dus kom gezellig langs (het is technisch gezien horror, maar laat je dat niet afschrikken!)

Thursday icon

Avondprogramma 9 november 2023

Moderne Kunst

Hallo beste zwervers! Welkom bij het eerste avondprogramma van Guillermo waarin we samen de toren in een moderne kunstgalerij omtoveren. Het feit dat we moderne kunst maken betekent dat je de meest belachelijke dingen kan maken, maar dan wel zolang er een goed verhaal achterzit. De materialen die we gebruiken kunnen van alles zijn, dus we vragen jullie om allerlei troep zoals lege verpakkingen mee te nemen. Op de toren zal er voornamelijk karton en verf aanwezig zijn.

Tuesday icon

Avondprogramma 7 november 2023

Thesis presentaties

het plan is om hoog intellectuele presentaties te geven om een zeer divers publiek van de huidige ontwikkelingen in onze samenleving op de hoogte te stellen.

Thursday icon

Avondprogramma 2 november 2023

Verhuizing

Omdat de steiger wordt vervangen op 7 November, willen wij alvast spullen verplaatsen naar tijdelijke plek. Kom mee helpen!

Tuesday icon

Avondprogramma 31 oktober 2023

Horrorfilmavond

Het Halloween-seizoen gaan we goed afsluiten met een paar horrorfilms, gekozen door onze film connoisseur Kevin.